A bezártság hajlamos olyan gondolatokra sarkallni bennünket, hogy nem vagyunk elég jók. Ilyenkor sokan élnek át olyan pillanatokat, amik kevésbé sem segítik a fejlődésüket, viszont maradandó nyomot hagynak a személyiségükben. Nem szabad elfelejteni soha, hogy mennyi pozitív és jó tulajdonsággal rendelkezünk.

Sajnos nálam is vannak rosszabb napok, de minden ilyen után feltámadok hamvaimból, mint a főnix madár és újult erővel vágok neki a feladataimnak. Ehhez viszont szükségem volt arra, hogy felismerjem ezt a tulajdonságomat, és tisztában legyek vele.

Az emberek nagy része nem tudna magáról 20 jó tulajdonságot felsorolni, pedig nem is olyan nehéz. Az olyan egyszerű dolgok, mint a jó szomszéd, vagy a kiváló kertész eszünkbe se jut, pedig ezekből is lehet építkezni.

Készítettem nektek egy mini tesztet, amiből kiderülhet számotokra, hogy mi a legfőbb jó tulajdonságotok. Ha ezt tudjátok, sokkal egyszerűbben és könnyebben vágtok majd neki bizonyos feladatoknak. Mindenkinek van legalább 1 (de általában inkább több) jó tulajdonsága, amire büszke lehet, találd meg Te is a tiéd!