Szeretnél változtatni az életeden? Miért halogatnád tovább ezt a fontos döntést?

Tudom, nehéz az első lépéseket megtenni, de hidd el, a saját életedet csak Te változtathatod meg. Beszéljenek helyettem azok az emberek, akinek segítettem elindulni az általuk meghatározott úton:

“Azt hiszem, alapvető probléma a munka és az otthoni “végre kikapcsolok és semmire nem akarok gondolni” mókuskerékben, hogy napközben megfogalmazódnak bennünk a problémák, ezek felgyülemlenek és egy spirálba kerülünk. A pihenési időt érthető okokból nem akarjuk csorbítani, így pedig nem marad kapacitásunk arra, hogy a megoldáson is elgondolkozzunk, arra meg végképp nem, hogy lépéseket tegyünk felé.

Itt jön a képbe Réka, akivel a találkozások alkalmával egy fix program kerül az ember naptárába és ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk. Réka segítséget ad, hogy az ember felismerje a körülötte levő lehetőségeket. Majd a megfelelő kérdéseket teszi fel, melyeket mi magunk válaszolunk meg és döntjük el, ezek közül melyik szolgálja hosszútávú érdekeinket.

Ő egy társ, akivel elindulunk és bármilyen kételyt megoszthatunk vele, mindenkit a saját útján kísér, figyelembe véve, hogy nekünk mire van szükségünk. Olyan mint egy GPS 🙂 az aktuális események függvényében újratervezünk. Ha Réka egy app lenne, mindenki letöltené!”

Zsuzsi, 30 éves, témája: karrier

“Nagyon építő jellegű 2 hónap volt Rékával🤗 Réka a vállalkozásom beindításával volt segítségemre, ami leginkább tetszett, hogy soha nem mondta meg mit kell tennem, inkább rávezetett, hogy magamtól lássam meg az utamat és a lehetőségeimet☺️
Réka nagyon rugalmas volt az időpontokat illetően, amiért szintén hálával tartozom.”

Hanna, 30 éves, témája: vállalkozásindítás

“Én vagyok a halogatás nagymestere, de a skype órák Rékával sokat segítettek, hogy ne halogassam a teendőim és már sokkal hatékonyabban végzem el minden feladatom

Mielőtt elkezdtük volna a folyamatot, azt hittem, a coaching arról szól, hogy valaki hetente leszid, ha nem csináltam meg a teendőim, de a jó dolog az egészben, hogy semmi ilyenről szó sincs.

Réka rávezetésével sikeresen kikísérleteztem, hogy hogyan végezzek el mindent időben stressz nélkül. Köszönöm még egyszer

Glória, 28 éves, témája: halogatás, időmenedzsment

Ezek alapján úgy gondolod, hogy szeretnél Te is változtatni az életeden? Keress fel bizalommal, és váltsuk valóra a Te céljaidat is! 

Minden coaching folyamat előtt egyeztetünk, előzetesen átbeszéljük a témádat, és csak akkor vágunk bele, ha készen állsz a változásra.

A jelenleg elérhető szolgáltatásaimat az alábbi linken találod, az áraimról pedig az Árak menüpont alatt tájékozódhatsz!

Amennyiben szeretnéd megváltoztatni az életed, szeretnéd megtalálni a céljaidat, szeretnél motiváltan és céltudatosan élni, kérlek az alábbi e-mail címen (valtspozitivan@gmail.com), Facebook üzenetben, vagy az itt feltüntetett űrlap kitöltésével egyeztessünk.

Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésedre!

Csodás Napot kívánok:

Juhászné Ráthgéber Réka

Lifestyle&Business coach


Facebook


Instagram


Adatkezelési tájékoztató