Mit érdemes tudni Rólam?

Ez Én vagyok életem egyik legboldogabb napján 🙂

Nem vagyok Én se varázsló, se mágus, csak egy kedves ember, aki szeretne segíteni.

Az életem során számtalan megpróbáltatással kellett szembenéznem, legyen szó munkáról, karrierről, vagy éppen magánéletről, de mindig megvolt bennem az, hogy akármilyen mélyre is estem, mindig sikerült valamilyen úton módon felállnom.

Eleinte Nekem is nehézségemre esett a segítségkérés, sőt, a mai napig vívódok egy kicsit, de már sokkal egyszerűbben megy. Egy minimális idő eltelte után rájövök arra, hogy ha Én nem tudom megoldani a problémáimat, akkor egészen biztosan lesz olyan szakember, aki majd segít ebben. Így találtam rá a coaching nagyszerű világára is.

Nem azt mondom, hogy amióta tudatosabban kezelem az életem, azóta minden rózsaszín és mindennap boldog vagyok, de legalább tudom, hogy merre kell elindulnom, ha szeretnék változtatni.

Egyébként elég sok mindennel foglalkoztam már életem során, de leginkább a PR és a Marketing világában használtam a képességeimet, viszont mindig is ott volt bennem, hogy Nekem segítenem kell az embereknek. Ezért hát az írás, a kampányok szervezése, és a tanácsadás megmarad hobbinak, és a korábbi szerelemgyermekem lép ezek helyébe.

Van egy csodálatos férjem, egy édes kiskutyám, Marci, és hamarosan anya is leszek, így az életem egyáltalán nem unalmas. Amióta pedig megtanultam élvezni, azóta egészen kiváló :).

Remélem érdemesnek találsz arra, hogy a segítségedre legyek a nehéz pillanatokban, és hogy együtt oldjuk meg a Te életedben felmerült problémákat. 

Amennyiben elhatároztad magad, és szeretnél változtatni a jelenlegi helyzeteden, keress fel, és beszéljük meg, miben tudok én a segítségedre lenni.

További információt a Szolgáltatások és a Kapcsolat menüpont alatt találsz.

Remélem, hamarosan megismerhetem a Te történeted is!

Szép napot kívánok Neked:

Juhászné Ráthgéber Réka

Lifestyle&Business coach